DISCLAIMER

door Monique NL

Disclaimer

Dit is de Disclaimer van Monique Magazine. Deze Disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 3 augustus 2017

Inleiding

Monique Magazine geeft u hierbij toegang tot haar website Monique Magazine. Monique Magazine publiceert op deze website informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Informatie

De gegevens op de website van Monique Magazine zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over Monique Magazine. Monique Magazine spant zich in om de inhoud van haar website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

Hyperlinks

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaardt Monique Magazine geen enkele aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid

Monique Magazine is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op haar website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website liggen bij Monique Magazine. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Monique Magazine.

Wijzigingen

Monique Magazine behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van haar website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te doen. Monique Magazine behoudt zich daarnaast het recht voor om deze Disclaimer aan te passen.

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer