BEAUTY | TATOEAGE LATEN ZETTEN

door Monique NL
0 comment
BEAUTY | TATOEAGE LATEN ZETTEN

Jeej, ik heb een tatoeage laten zetten bij Schiffmacher en Veldhoen tattooing, bekijk hier mijn videoverslag!

Mijn derde tatoeage is een feit! Ik liet hem zetten bij Schiffmacher & Veldhoen Tattooing door de amazing tattooartist Rupa van Teylingen. Je kunt hier mijn videoverslag zien. Ik vertel je of een tatoeage pijn doet, laat je de shop zien en neem je van a tot z mee in mijn beslissingsproces.

Voordat je een tatoeage neemt is het natuurlijk belangrijk om erover na te denken, waar je hem wilt, wat je wilt en misschien enkele voorbeelden mee te nemen, enne hij is voor altijd, dus als je 70 bent, zit hij er nog steeds. Die tattoo met daarop de naam van je vriendje van nu, is dan misschien niet zo’n goed idee ? Maar heb je een hond, een overleden dierbare of andere ‘forever’ momenten die je op je lijf wilt laten zetten, dan moet je dat zeker doen als het op je bucketlijst staat. Zelf kies ik er voor om niet met trends mee te gaan. Weet je nog jaren geleden, toen iedereen zo’n gewei liet tatoeëren op de onderkant van zijn rug? Of moet ik zeggen haar rug, want volgens mij waren dat vooral vrouwen. O en tribals voor mannen hebben we natuurlijk ook te vaak gezien.

Ik liet mijn tatoeage ontwerpen in de winkel. Of het mooi werd check je hier.

You may also like

Wij houden van cookies, we gaan ervan uit dat jij daar ook van houdt. Mocht dat niet zo zijn, dan kan je altijd opt-outen Accepteer Lees meer

%d bloggers liken dit: